Espectadora convidada a la II edició del Congrés. Integrant del projecte Club de Espectadores de Maipú.

Bio

“El Club de l’Espectador és una iniciativa inèdita que neix al municipi de Maipú per augmentar l’interès ciutadà per la participació cultural.
Maipú és una comuna situada a la ciutat de Santiago, i és la segona comuna més gran de Xile, arribant a un territori de 135,5 km2 i més de 600 mil habitants. Malgrat això, només té un teatre amb recursos limitats. A més, és una comuna que es troba als afores de la ciutat de Santiago, amb poques limitacions d’accés o transport per arribar als centres culturals més desenvolupats de la ciutat.
A través del Club de l’Espectador, els “maipucinos” interessats s’inscriuen i comencen a rebre invitacions per assistir a diferents exposicions de teatre, dansa, música, arts plàstiques i més, en diferents espais culturals de la ciutat de Santiago. Des del municipi es gestionen tiquets gratuïts i un autobús per transportar el grup de participants, en el qual comptem amb un mediador cultural que comparteix informació amb el públic sobre la feina que veurà, la història de l’empresa i fins i tot informació sobre l’interès per la espai cultural que visitaran. Així mateix, al retorn de l’experiència cultural, promou la participació, les opinions i el diàleg entre ells.
La majoria de públic que es va apuntar a aquest projecte són persones amb poc accés a esdeveniments culturals, pel valor de les entrades i la distància que suposa. Com a exemple, tenim un públic que va assistir amb nosaltres per primera vegada a veure una obra i, uns mesos després, ja havia vist totes les obres de la mateixa companyia (Teatro Cinema), podent no només gaudir d’aquestes obres, sinó també analitzar críticament diferents configuracions i història de la mateixa empresa”.

Activitats de Daniela Millar

No hi ha activitats per a aquesta persona

Premsa