Espectadora convidada a la II edició del Congrés. Integrant del projecte. Membre de Les Scènes Appartagées.

Bio

“La base d’aquest projecte, Lire et dire le théâtre en famille(s) és que una família acull un artista a casa 3 vegades, 2h cada vegada. Durant la 1a trobada, l’artista presenta 3 obres de teatre contemporànies TYA que ha escollit coneixent la composició de la família (nombre i edat dels nens, adults,…). Abans de la 2a reunió, la família tria una obra de teatre que llegirà en veu alta, dirigida per l’artista a la 2a reunió. La 2a reunió s’assembla a un assaig. Durant la 3a reunió, la família llegirà en veu alta l’obra davant dels seus convidats, amics i veïns que han estat convidats a la lectura. Aquest és un moment molt íntim i amable per compartir. S’ofereix a cada lector un llibre per guardar com a record d’aquest experiment tan especial i animar-lo a seguir llegint textos de teatre.
A aquest projecte es poden seguir les invitacions a les famílies que surten de la mateixa zona per anar juntes al teatre: es poden convidar a veure obres contemporànies de TYA, a participar en tallers, a visitar un teatre patrimonial, a conèixer i parlar sobre el espectacle amb els artistes.
Tot el projecte permet a les famílies descobrir el teatre en diferents posicions: tant poden participar en les accions culturals com veure espectacles.
Aquesta és una manera completa de descobrir TYA. També és una manera de conèixer altres famílies i altres persones de diferents orígens a la metròpoli. Permet a les famílies sortir de la seva zona d’estar i descobrir llocs d’interès cultural de la ciutat”.

Activitats de Sandrine Grataloup

No hi ha activitats per a aquesta persona

Premsa